Een ondervloer die geluiddempend is

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaande ondervloer die geluiddempend is? Ook dan bent u bij Woonspecialist Brabant in Mierlo op de juiste plek. Wij leveren namelijk niet alleen diverse typen vloeren en plinten, ook kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe ondervloer. Besluit u een ondervloer te laten leggen? Dan ligt deze vloer niet in het zicht, maar voorkomt u wél problemen. Zo zijn sommige ondervloeren geluiddempend en vochtwerend en zorgen deze bovendien voor stabiliteit en egalisatie. Bent u benieuwd welke ondervloer het meest geschikt is voor uw parket, pvc vloer, tapijt, vinyl of laminaat? Wij voorzien u graag van advies.

De voordelen van een ondervloer: geluiddempend, vochtwerend, stabiliteit en egalisatie

9

Een ondervloer is een zachte laag die tussen de harde ondergrond en uw vloer komt te liggen. Er zijn allerlei soorten ondervloeren die geschikt zijn voor verschillende vloeren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ondervloer die isoleert of geluiddempend is. Waar u voor kiest, is afhankelijk van de omstandigheden in uw woning en uw verdere wensen. Wilt u bijvoorbeeld vloerverwarming, meer comfort of geluidsoverlast tegengaan? Of wilt u vochtvorming voorkomen en de levensduur van uw vloer verlengen? Of u nu een ondervloer zoekt die geluiddempend is of juist erg goed isoleert: bij ons profiteert u van een vloer van de beste kwaliteit. 

Kom langs in onze showroom

9

Woonspecialist Brabant adviseert u graag welk type ondervloer het best aansluit bij uw woonsituatie en uw wensen. We beschikken over een zeer uitgebreide collectie ondervloeren, vervaardigd uit verschillende materialen voor uw huis of appartement. Wat uw wensen op het gebied van vloeren ook zijn: wij helpen u in het vinden van de juiste vloer. Kom langs in onze showroom in Mierlo, Brabant, bel naar 040-209 4056 of vul het contactformulier in.

.

LAAT onze specialisten u adviseren over de juiste ondervloer.

Nieuwsbrief

Laat uw email adres achter en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en leuke acties!