Prachtige jaloezieën kopen nabij Helmond

Als u prachtige houten jaloezieën wilt kopen, moet u zeker langskomen bij Woonspecialist Brabant in Mierlo, nabij Helmond. Onze jaloezieën zijn gemaakt van duurzaam Paulownia hout en laten u eenvoudig spelen met schaduw en zonlicht. Zo creëert u altijd de gewenste lichtinval in huis. Bovendien heeft deze lichte houtsoort een subtiele nerfstructuur, die de jaloezieën een unieke uitstraling geeft. Wilt u hoogstaande houten jaloezieën bij een specialist in Mierlo, nabij Helmond? Bezoek onze showroom!

Dé vloerenspecialist in Brabant

Advies, levering en plaatsing

Uitgebreide collectie vloeren

Houten jaloezieën op maat kopen in Mierlo, in de buurt van Helmond

9

Heeft u een landelijk, modern of klassiek interieur? De houten jaloezieën die u bij ons in Mierlo, ten zuiden van Helmond, kunt kopen staan altijd goed bij uw inrichting. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het vak en zorgen dan ook voor:

  • Deskundig advies, eventueel bij u thuis.
  • Het perfect op maat maken van de jaloezieën.
  • Een vakkundige levering en montage aan huis.

Bekijk ook onze andere raambekleding

9

Naast houten jaloezieën, kunt u bij ons in Mierlo (nabij Helmond) nog andere raambekleding kopen die vaak mooi te combineren is met jaloezieën. Denk bijvoorbeeld aan gordijnen, die wij in allerlei kleuren en stoffen aanbieden. Ook shutters behoren tot de mogelijkheden. Deze lamellen kantelt u eenvoudig in elke gewenste stand, of u klapt de panelen volledig open. Wat het verschil is met jaloezieën? De lamellen van jaloezieën beweegt u door middel van vrij dunne bedieningskoorden, terwijl shutters verbonden zijn met een brede ladderband.

Bezoek onze showroom of neem contact op voor meer informatie

9

Wilt u graag houten jaloezieën, of andere raamdecoratie kopen in de buurt van Helmond? Kom dan naar onze showroom in Mierlo en laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040-209 4056 of vul het contactformulier in. In dat laatste geval ontvangt u zo snel mogelijk een reactie van ons.

Laat de specialisten van woonspecialist brabant uw trap bekleden.