VINYL VLOEREN

Wilt u graag een vinyl vloer aanschaffen die waterdicht en geluiddempend is? Dan zit u goed bij Woonspecialist Brabant, gevestigd in Mierlo. Bij ons vindt u namelijk vinyl vloeren in allerhande kleuren, stijlen en prijsklassen. Naar welke vloer gaat uw voorkeur uit?

Een vinyl vloer uit onze collectie is stijlvol, waterdicht en geluiddempend

9

Een vinyl vloer uit onze collectie is waterdicht en geluiddempend. Het is een vloer waar op kan worden gespeeld en geleefd. Zo zijn spetters, morsen en vuil geen probleem meer. De vloer van vinyl is niet alleen waterdicht en geluiddempend, maar ook mooi, stevig en eenvoudig te reinigen. Bovendien voelt de vloer prettig en zacht aan.

Waarom kiest u voor vinyl van een specialist in vloeren in Brabant?

9

Vinyl vloer: waterdicht en geluiddempend

Vinyl is ontzettend praktisch: het is een vloer waarop geleefd kan worden. Zijn er feestjes tot laat in nacht of heeft u kinderen die vaak morsen? Met een vinyl vloer ervaart u geen problemen meer tijdens het opruimen.

9

Multi-inzetbaar

De vochtbestendige, betaalbare vloeren van vinyl zijn geschikt voor alle ruimtes in huis: de badkamer, de keuken, het toilet, de slaapkamer en de woonkamer.

9

Een zeer uitgebreid assortiment

Onze collectie aan vloeren is zeer uitgebreid. We verkopen onder andere de kwaliteitsmerken Forbo, Novilon en Interfloor. U vindt altijd de vloer die bij u past, niet alleen qua stijl, maar ook qua budget. Kies een van de vele verschillende soorten dessins en uiteenlopende kleuren. Onze specialisten vertellen u er graag alles over.

9

Topkwaliteit vinyl tegen scherpe prijzen

U creëert met vinyl heel eenvoudig de stijl die u wilt. Wilt u een industriële look, dan hebben we vinyl met betonlook of juist met plavuizen, maar we beschikken natuurlijk ook over diverse houtdessins waaruit u kunt kiezen.

Vind de juiste vloer

Zou u graag vinyl aanschaffen, zodat u profiteert van een vloer die geluiddempend, waterdicht, mooi en bovendien erg praktisch is? Of heeft u juist interesse in een parket vloer met een warme uitstraling of een sterke pvc vloer? Bij Woonspecialist Brabant, gevestigd in Mierlo, kiest u uit een groot assortiment aan vloeren en ondervloeren. Heeft u vragen of zou u graag advies op maat ontvangen? Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 040-209 4056. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom.

Voor meer informatie over de collectie van Interfloor klik hier!

Voor meer informatie over de collectie van Forbo Novilon klik hier!

Laat de specialisten van Woonspecialist Brabant uw vloer leggen.

Nieuwsbrief

Laat uw email adres achter en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en leuke acties!