PLINTEN

Een vloer kan niet zonder plint en is bepalend voor de complete uitstraling van de laminaat of PVC vloer en zelfs van de complete woning.

Wilt u uw kabels wegwerken of uw vloer mooi afwerken? Woonspecialist Brabant heeft plinten in alle soorten en maten. Een vloer is pas af met een mooie afwerkplint! Of u nu plakplinten, MDF-plinten, systeem-plinten, hoge of lage plinten of andere benodigdheden voor uw vloer. Woonspecialist Brabant heeft alles in huis voor de perfecte afwerking van uw vloer!

Plinten in alle soorten en maten

Bij het inrichten van uw huis zijn plinten een belangrijk, maar vaak over het hoofd gezien detail. Deze subtiele toevoegingen verbinden uw muren en vloeren visueel en zorgen voor een afgewerkte uitstraling. Bij Woonspecialist Brabant bieden we een breed assortiment aan plinten in verschillende stijlen, kleuren en materialen, passend bij elke smaak en interieur.

Of u nu kiest voor een modern en strak design of een klassiekere uitstraling, wij hebben plinten in diverse stijlen. Onze moderne plinten zijn minimalistisch en glad afgewerkt, ideaal voor een hedendaags interieur: minimalisme en efficiëntie. De klassieke plinten hebben meer details en een traditioneel profiel, perfect voor wie een nostalgische of vintage look wil creëren.

De kleur van uw plinten is essentieel. Wit is populair voor een frisse en tijdloze uitstraling, maar we zien ook een toename in de vraag naar donkere tinten zoals antraciet of zwart, die zorgen voor opvallende contrasten en diepte in uw interieur.

Plinten bieden niet alleen een esthetische afwerking maar voegen ook functionaliteit toe aan uw interieur. Of u nu gaat voor modern of traditioneel, bij Woonspecialist Brabant vindt u plinten die uw huis completer maken.

9

Advies over vloerafwerking

Welke hoogte, stijl en kleur plint moet u kiezen? En zoekt u eigentijdse of juist tijdloze plinten? Onze specialisten helpen u graag verder. Woonspecialist Brabant heeft een ruim aanbod vloerafwerking die bij elke vloer passen. Voor alle typen vloeren hebben we een passende plint.

 

9

Kom kijken in onze showroom

In onze showroom in Mierlo kunt u alle soorten plinten bekijken.

LAAT onze specialisten uw plinten zetten voor een geweldig resultaat.