Pvc vloeren specialist nabij Helmond

Voor een kwalitatief hoogwaardige pvc vloer gaat u naar Woonspecialist Brabant: dé specialist in pvc vloeren, gevestigd in Mierlo, vlak bij Helmond en Nuenen. Zoekt u een vloer die lang meegaat, niet snel beschadigt en hygiënisch is? Dan is een pvc vloer dé juiste keuze voor u. Een vloer van pvc is bovendien stil, makkelijk te onderhouden en zeer geschikt voor vloerverwarming. U bent bij ons als specialist in Brabant aan het juiste adres voor onder andere Quick-Step, Moduleo, Coretec en Mflor pvc vloeren. Ontdek wat wij als specialist in pvc vloeren in Brabant, nabij Nuenen en Helmond, voor u kunnen betekenen en vind een geschikte pvc vloer!

Pvc vloeren kopen bij een specialist in Brabant: vind een pvc vloer voor uw woning in regio Mierlo, Nuenen en Helmond

Wat zijn pvc vinylstroken? Dit zijn vier verschillende lagen die onder hoge druk en temperatuur samengeperst worden tot het eindproduct. Daarna wordt het in het gewenste formaat gesneden en voorzien van een pu-beschermlaag. Het eindresultaat is een stabiele, slijtvaste vloer die in praktisch elke omgeving kan worden geplaatst. Het product wordt pvc- of LVT-stroken genoemd. Als specialist in pvc vloeren vertellen wij u in onze vestiging in Mierlo, nabij Helmond en Nuenen (Brabant), graag meer over de voordelen van een pvc vloer en vinylstroken.

Er zijn twee uitvoeringen

Pvc verlijmd
De verlijmde pvc stroken worden volvlakkig verlijmd op een vlakke, stabiele en blijvend droge vloer. Afhankelijk van de vloer dient gekozen te worden voor de juiste ondervloer of egalisatiemortel.
Doordat de totale dikte van de egaline en de pvc vloer tussen de 4 en 6 mm bedraagt, hoeft u zelden uw deuren in te korten. Een pvc vloer is strak af te werken tegen kozijnen en dorpels, waardoor plakplinten niet nodig zijn.

Pvc click
Pvc of vinyl op een hard kunststofdrager met clicksysteem. Door de stabiele drager en het clicksysteem is de vloer snel en eenvoudig te plaatsen. Als basis dient u een goede ondervloer te plaatsen. Deze basisvloer dient vlak, blijvend droog en stabiel te zijn. Wanneer de vloer te veel kan veren, heeft dat invloed op het clicksysteem. Door de beperkte dikte van 4,5 tot 10 mm is deze vloer goed te combineren met vloerverwarming. Bij installatie dient u rondom 10 mm vrij te houden van de wanden. Na 10 strekkende meter dient u een dilatatievoeg aan te brengen. Bij de moderne ridget clickvloeren is het zelfs mogelijk om tot 400 m2 aan één stuk te leggen zonder dilatatievoeg. De pvc clickvloeren van Quick-Step, Moduleo en Coretec zijn uitermate stabiel. Kom eens kijken in onze showroom in Mierlo en doe inspiratie op.

Waarom kiezen voor de pvc vloeren van dé specialist in Brabant?

9

Enorme keuze uit A merken, zoals Quick-Step, Mflor en Forbo.

Wij werken met de beste merken, hebben een grote collectie en een showroom. Of u nu op zoek bent naar een traditionele houtlook voor uw pvc vloer, een betonlook of natuursteen: bij onze zaak in Mierlo, vlak bij Helmond en Nuenen, kunt u kiezen uit veel verschillende dessins en uiteenlopende kleuren. Alle bekende merken hebben we bij ons in de grote showroom. We verkopen onder andere de kwaliteitsmerken Quick-step, mFLOR, Forbo en Beautifloor. Onze specialisten vertellen u er graag alles over.

.

9

Kwaliteit voor een zeer scherpe prijs

U bent bij Woonspecialist Brabant, dé specialist in pvc vloeren in regio Helmond en Nuenen, verzekerd van een perfect gelegde pvc vloer, inclusief plinten, tegen een zeer scherpe prijs. De pvc collectie is zeer uitgebreid. U vindt altijd die vloer die zowel qua stijl als qua budget bij u past.

9

Een specialist in Brabant op het gebied van pvc vloeren

Wij zijn gedreven in ons vak, kennen onze producten door en door. Wij nemen de tijd en leggen u graag uit wat de voor- en nadelen zijn. We zijn tenslotte dé specialist in pvc vloeren in Brabant die u inschakelt voor een pvc vloer voor uw woning in Mierlo, Helmond, Nuenen of omstreken. We luisteren naar uw wensen en stemmen daar de vloer op af.

Kom langs of neem contact met ons op voor meer informatie

Als specialist in pvc vloeren, staat Woonspecialist Brabant graag voor u klaar. Kom langs in onze showroom in Mierlo, nabij Helmond en Nuenen, en kies hier de ideale pvc vloer voor uw woning. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over vloeren, traprenovaties of houten jaloezieën? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 040-209 4056.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP VOOR INFORMATIE & ADVIES.

Nieuwsbrief

Laat uw email adres achter en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en leuke acties!