Pvc vloeren specialist nabij Helmond

Voor een kwalitatief hoogwaardige pvc vloer gaat u naar Woonspecialist Brabant: dé specialist in pvc vloeren, gevestigd in Mierlo. Dit ligt vlakbij Helmond en Nuenen. Zoekt u een vloer die lang meegaat, niet snel beschadigt én hygiënisch is? Dan is een pvc vloer dé perfecte keuze voor u. Bovendien is een vloer van pvc stil, makkelijk te onderhouden en zeer geschikt voor vloerverwarming. U bent bij ons als specialist in Brabant aan het juiste adres voor onder andere Quick-Step, Moduleo, Coretec en Mflor pvc vloeren. Ontdek wat wij als specialist in pvc vloeren in Brabant voor u kunnen betekenen. Samen gaan we op zoek naar dé geschikte pvc vloer voor uw interieur. 

Pvc vloeren kopen bij een specialist in Brabant: vind een pvc vloer voor uw woning in regio Mierlo, Nuenen en Helmond

Bij Woonspecialist Brabant kunt u terecht voor pvc vinylstroken. Dit zijn vier verschillende lagen die onder hoge druk en temperatuur samengeperst worden tot een eindproduct. Daarna wordt het in het gewenste formaat gesneden en voorzien van een van een pu-beschermlaag. Het eindresultaat? Dat is een stabiele, slijtvaste vloer die in praktisch elke omgeving kan worden geplaatst. Het product wordt pvc- of LVT-stroken genoemd. Als specialist in pvc vloeren vertellen we u graag meer over de voordelen van een pvc vloer en vinylstoken. U kunt hiervoor terecht in onze vestiging in Mierlo, nabij Helmond en Nuenen (Brabant) of neem gerust contact met ons op. 

Er zijn twee uitvoeringen

Er zijn twee soorten uitvoeringen van de pvc vloer. Deze soorten nemen we graag met u door zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. 

 

Pvc verlijmd 

De verlijmde pvc stroken worden volvlakkig verlijmd op een vlakke, stabiele en blijvend droge vloer. Afhankelijk van de vloer dient er gekozen te worden voor de juiste ondervloer of egalisatiemortel. 

 

Doordat de totale dikte van de egaline en de pvc vloer tussen de 4 en 6 mm bedraagt, hoeft u zelden uw deuren in te korten. Bovendien is een pvc vloer strak af te werken tegen kozijnen en dorpels, waardoor plakplinten niet nodig zijn. 

 

Pvc click 

Pvc of vinyl op een hard kunststofdrager met clicksysteem. Door de stabiele drager en het clicksysteem is de vloer snel en eenvoudig te plaatsen. Als basis dient u een goede ondervloer te plaatsen. Deze basisvloer dient vlak, blijvend droog en stabiel te zijn. Krijgt de vloer de mogelijkheid om te veel te veren? Dan heeft dit invloed op het clicksysteem. 

 

Door de beperkte dikte is deze vloer goed te combineren met vloerverwarming. Bij installatie dient u rondom enkele milimeters vrij te houden van de wanden. Na 10 strekkende meters dient u een dilatatievoeg aan te brengen. Bij de moderne ridget clickvloeren is het zelfs mogelijk om tot 400 vierkante meter aan één stuk te leggen zonder dilatatievoeg. De pvc clickvloeren van Quick-Step, Moduleo en Coretec zijn uitermate stabiel. U bent van harte welkom in onze showroom in Mierlo om inspiratie op te doen. 

Waarom kiezen voor de pvc vloeren van dé specialist in Brabant?

9

Enorme keuze uit A-merken zoals Quick-Step, mFLOR en Moduleo

Woonspecialist Brabant werkt met de beste merken, hebben een grote collectie en een showroom. Of u nu op zoek bent naar een traditionele houtlook voor uw pvc vloer, een betonlook of natuursteen: bij onze zaak in Mierlo, vlakbij Helmond en Nuenen, kunt u kiezen uit verschillende designs en uiteenlopende kleuren. We verkopen onder andere de kwaliteitsmerken Quick-step, mFLOR, Moduleo, Belakos, Ambiant en Therdex. Onze specialisten vertellen u er graag alles over. 

9

Kwaliteit voor een zeer scherpe prijs

U bent bij Woonspecialist Brabant, dé specialist in pvc vloeren in regio Helmond en Nuenen, verzekerd van een perfect gelegde pvc vloer, inclusief plinten, tegen een zeer scherpe prijs. De pvc collectie is zeer uitgebreid. U vindt altijd de vloer die zowel qua stijl als qua budget bij u past. 

9

Een specialist in Brabant op het gebied van pvc vloeren

Wij zijn gedreven in ons vak. We kennen onze producten door en door. We nemen de tijd en leggen u graag uit wat de voor- en nadelen zijn. We zijn tenslotte dé specialist in pvc vloeren in Brabant die u inschakelt voor een pvc vloer voor uw woning. We luisteren naar uw wensen en stemmen daar de vloer op af. Op die manier ontvangt u altijd een vloer die perfect past bij uw interieur. 

Zo vindt u dé pvc vloer die perfect bij u past

Een vloer is een essentieel element in elk huis, daarom is het belangrijk dat u de juiste vloer uitkiest. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Stijl en design

Pvc vloeren zijn verkrijgbaar is diverse stijlen en designs. Kijk goed welke soort naadloos aansluit bij uw interieur. Uiteraard staan onze specialisten graag klaar om u hierover te adviseren.

Kleurkeuze

De kleur van uw vloer heeft een enorme impact op de uitstraling van een ruimte. Pvc vloeren zijn beschikbaar in diverse kleuren. Van warme houttinten tot koele grijstinten. Denk goed na over de gewenste sfeer en welke kleur hier het beste bij past.

Duurzaamheid en kwaliteit

Kies altijd voor een pvc vloer van hoogwaardige kwaliteit. Dit verzekert een langere levensduur van de vloer. Let hierbij op de slijtlaagdikte, aangeduid in millimeters. Hoe dikker de slijtlaag, hoe duurzamer de vloer. Dit is voornamelijk belangrijk voor ruimtes waar veel gelopen wordt. Denk aan gangen en woonkamers.

Onderhoudsgemak

Pvc vloeren staan bekend om hun eenvoudige onderhoud. Controleer echter voor de aankoop altijd de specifieke reinigingsinstructies van de fabrikant. Uiteraard kunnen onze specialisten u hier ook alles over vertellen.

Kom langs of neem contact met ons op voor meer informatie

Als specialist in pvc vloeren staat Woonspecialist Brabant graag voor u klaar. Kom langs in onze showroom in Mierlo, nabij Helmond en Nuenen. Hier kiest u de ideale pvc vloer voor uw woning. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over vloeren, traprenovaties of houten jaloezieën? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 040-209 4056. 

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP VOOR INFORMATIE & ADVIES.