Parketvloeren in Brabant

Zou u graag parketvloeren van professionele kwaliteit aanschaffen bij een specialist in Brabant en zo meer warmte en leven in het interieur van uw woning creëren? Bij Woonspecialist Brabant, gevestigd in Mierlo, heeft u ruim de keuze uit een grote collectie aan vloeren. Een mooie, houten parketvloer kenmerkt zich door zijn warme uitstraling en lange levensduur. De vloer gaat jarenlange mee, is isolerend en zorgt voor een meerwaarde voor uw woning.

Parketvloeren in Brabant: gaat u voor lamelparket- en multiplankvloeren?

Zoekt u parket in een klassieke stijl of heeft u juist een modern interieur? Wij helpen u graag met het vinden van een parketvloer die volledig aansluit bij uw interieurwensen. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een geluiddempende vinyl vloer of isolerende ondervloer, bent u bij ons op de juiste plek.

Parket advies

Als specialist in parketvloeren, gevestigd in Brabant, vinden wij het belangrijk dat u uiteindelijk een vloer aanschaft waar u voor lange tijd plezier van ervaart. Daarom nemen wij altijd uitgebreid de tijd om met u in gesprek te gaan. Wat zijn uw wensen? Welke woonstijl past bij u? En wat is uw budget? Onze persoonlijk service maakt ons tot een échte specialist. Wij staan altijd voor u klaar om u vragen te beantwoorden en u te voorzien van gedegen advies op maat.

Waarom schaft u parketvloeren aan bij een woonspecialist in Brabant?

9

Nederlands fabricaat

A-kwaliteit parket van eigen bodem.

9

kwaliteit voor een zeer scherpe prijs

U bent bij Woonspecialist Brabant verzekerd van een perfect gelegde vloer tegen een zeer scherpe prijs. Wat betreft parket vloeren bieden we diverse soorten, motieven en kleuren aan. U vindt altijd die vloer die bij u past, niet alleen qua stijl, maar ook qua budget.

9

Specialist op het gebied van parketvloeren

Wij zijn gedreven in ons vak, kennen onze producten door en door. Wij nemen de tijd en leggen u graag uit wat de voor- en nadelen zijn, we zijn tenslotte dé specialist in parketvloeren. We luisteren naar uw wensen en stemmen daar de vloer op af.

9

Eigen legservice

Onze specialisten leggen graag uw aangekochte vloer bij u. Maar voordat we dit doen, geven we u een passend advies. Welk soort ondervloer is het best geschikt, hoe zit het bijvoorbeeld met het vochtgehalte van de ruimte.

9

WIJ LUISTEREN NAAR UW WENSEN EN DOEN ER ALLES AAN OM DIE WAAR TE MAKEN

Wij zijn er voor u, we geven u een passend advies en denken met u mee.

Stel ons al uw vragen

Wilt u parketvloeren aanschaffen bij Woonspecialist Brabant? Wanneer u langskomt in onze showroom in Mierlo, regio Brabant, of contact met ons opneemt, informeren wij u graag over de verschillende soorten, motieven en kleuren parketvloeren. Tevens adviseren wij u over de juiste ondervloer en geven we u een realistisch beeld van de totale prijs. Uiteraard mag u een staal mee naar huis nemen om te kijken of de kleur echt past in uw woning. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Vul het contactformulier in of bel naar 040-209 4056.

LAAT onze specialisten uw parket vloer leggen.

Nieuwsbrief

Laat uw email adres achter en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en leuke acties!