Raamdecoratie van een specialist in Mierlo

De mooiste raamdecoratie, vakkundig maatwerk en het beste advies over woonaccessoires vindt u bij Woonspecialist Brabant, gevestigd in Mierlo (vlak bij Helmond). In uw interieur zijn gordijnen en raamdecoratie niet meer weg te denken. Het kunnen spelen met lichtinval, de warmte van de stoffen of het strakke van de materialen… Onmisbaar voor een heerlijk thuis gevoel!

U kunt bij Woonspecialist Brabant in Mierlo, nabij Helmond, terecht voor advies over diverse soorten raamdecoratie, zoals jaloezieën op maat (houten jaloezieën, pvc jaloezieën en aluminium jaloezieën), gordijnen op maat (plisségordijnen, rolgordijnen, duo-rolgordijnen, dakraam-rolgordijnen, vouwgordijnen en gordijnen) en shutters op maat.

Raamdecoratie uit Mierlo, nabij Helmond (Brabant) – Ontvang advies en maak van uw huis een thuis!

9

Shutters

Woonspecialist Brabant, gevestigd in Mierlo, nabij Helmond, biedt shutters aan in diverse soorten en maten en geeft passend advies. Shutters zijn bijzonder functionele, stijlvolle en tijdloze raambekleding en dé ideale zonwering om licht en privacy te regelen. U kunt de lamellen kantelen in elke gewenste stand, of de panelen geheel openklappen. Zo zet u het zonlicht in één handomdraai naar uw hand.

9

Gordijnen

Wij zijn dealer van onder andere Toppoint en lifestyle Interior. U kunt bij ons terecht voor verduisterende gordijnen, inbetweens, wavegordijnen en meer. Door de ruime keuze kan iedereen bij Woonspecialist Brabant in Mierlo, nabij Helmond, prachtige gordijnen uitzoeken en gedegen advies ontvangen.

9

Jaloezieën

Jaloezieën zijn stijlvol en functioneel waarmee u een unieke sfeer creëert in iedere ruimte van uw huis. Onze lamellen, gemaakt van het duurzame Paulownia hout, laten u eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Bovendien geeft deze lichte houtsoort met subtiele nerfstructuur de jaloezieën een exclusieve uitstraling. Het verschil met shutters? De lamellen trekt u omhoog of kantelt u door middel van bedieningskoorden.

Of u nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting heeft: onze jaloezieën passen altijd in het interieur. En ze zijn altijd helemaal op maat gemaakt!

9

Plissé gordijnen

Onze Plissé Shades bestaan uit een exclusieve combinatie van transparante stof die het licht filtert en stof die de kamer verduistert. Zo kunt u de lichtinval flexibel regelen: overdag fris en helder en ‘s nachts verduisterend.

9

Rolgordijnen

Voordelige rolgordijnen in vele stofkleuren. Transparante rolgordijnen, rolgordijnen met screenstof en verduisterende rolgordijnen.

Deskundig advies bij onze showroom voor raamdecoratie in Mierlo, Brabant

9

Bij Woonspecialist Brabant geven wij graag advies over raamdecoratie, zodat u de decoratie kiest die perfect past bij uw woning en uw persoonlijke wensen. Kom langs bij onze showroom in Mierlo, ten zuiden van Helmond, en ontdek alle mogelijkheden voor raamdecoratie. Als u bij ons raamdecoratie bestelt, zorgen wij uiteraard ook voor uitstekend maatwerk. Zo weet u zeker dat uw decoratie netjes hangt.

Kom langs of neem contact op voor meer informatie

9

Als u geïnteresseerd bent in onze mooie raamdecoratie en deskundig advies, moet u zeker de showroom van Woonspecialist Brabant in Mierlo (nabij Helmond) bezoeken. Hier staan onze behulpzame medewerkers, die ook veel afweten van vloeren, graag voor u klaar. Wilt u alvast meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het formulier of bel naar 040-209 4056.

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs in de showroom of bij u thuis