Laminaat vloeren

Bent u op zoek naar een vloer die lang meegaat en goed tegen een stootje kan? Dan is een laminaat vloer een uitstekende keuze voor u. Bij Woonspecialist Brabant bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan laminaat. Vloeren die bij elk interieur passen. Laminaat biedt bovendien veel voordelen. Een laminaat vloer is niet alleen voordeliger dan een houten vloer, het is ook makkelijker te onderhouden. 

Laminaat of parket?

Het is essentieel om een vloer te kiezen die perfect bij u past. U wilt namelijk voorkomen dat u over een aantal jaren bent uitgekeken op de vloer. We ervaren dat veel mensen twijfelen tussen een parketvloer of laminaat vloer. Beide varianten nemen andere voordelen met zich mee. Zo heeft een parketvloer bijvoorbeeld een mooie natuurlijke look en een laminaat vloer heeft minder onderhoud nodig. 

 

Een laminaat vloer bestaat uit verschillende lagen. Het heeft een harde bovenlaag waarop een (hout)design is geprint. Deze melaminelaag maakt de laminaat vloer slijtvast, makkelijk te onderhouden en duurzaam. 

 

Weet u nog niet wat voor type vloer u wilt? Neem dan gerust contact met ons op. De specialisten van Woonspecialist Brabant nemen graag de tijd om u de verschillen uit te leggen tussen bijvoorbeeld een laminaat vloer en een houten vloer. Onze laminaat vloeren zijn van de allerbeste kwaliteit. Voor minder doen we het niet. Bij ons kunt u voor een laminaat vloer terecht al vanaf 17,50 euro per m2. 

Levering laminaat vloer van topmerken

Bij Woonspecialist Brabant kunt u terecht voor laminaat vloeren van de merken: Quick step, Meister en Douwes Dekker. Onze specialisten vertellen u er graag alles over. Wilt u de laminaat vloeren liever in het echt bekijken? Dat snappen wij! Kom gerust langs bij onze grote showroom in Mierlo, zo’n 10 kilometer van Eindhoven. Woonspecialist Brabant is gevestigd op Bijenkorf 8 B in Mierlo. 

Voordelen laminaat

9

Past bij elk interieur

Het maakt niet uit welke interieurstijl u in huis haalt, het is altijd perfect te combineren met een laminaatvloer. Of u nu gaat voor een robuust, modern, landelijk of klassiek interieur: Woonspecialist Brabant biedt altijd een perfecte laminaat vloer voor u. Verder kunt u de laminaat vloer ook goed combineren met een vloerverwarming. Nog een voordeel dus! Vraag onze specialisten om advies en ga voor het perfecte resultaat. 

9

Is duurzaam en kindvriendelijk

Het grootste deel van onze laminaat vloeren bevat een coating die ervoor zorgt dat de vloer niets absorbeert. Een laminaat vloer gaat hierdoor gemakkelijk 25 jaar mee. Ook zorgt de coating ervoor dat er niet snel krassen ontstaan in het materiaal. Dit is erg handig wanneer u kinderen of huisdieren heeft rondlopen. Daarnaast is een laminaat vloer zeer gemakkelijk te reinigen. Met een papieren doek of een vochtige dweil maakt u de vloer weer helemaal schoon. 

9

De beste kwaliteit tegen scherpe prijzen

Het laminaat zelf is niet alleen erg voordelig, het leggen ervan ook. Bij Woonspecialist Brabant bent u verzekerd van een perfect gelegde vloer tegen een zeer scherpe prijs. De collectie is zeer uitgebreid. Wilt u liever een traditionele houtlook? Dan bieden we ook laminaat vloeren met prints die nauwelijks te onderscheiden zijn van écht hout. Of bent u op zoek naar een tegelmotief of een bepaalde kleur voor uw laminaat vloer? Bekijk dan zeker onze verschillende designs en uiteenlopende kleuren. 

Welke laminaatvloer past bij mij?

Het aanbod is gigantisch. Dit maakt het natuurlijk extra lastig om de juiste keuze te maken. Kies een kleur die goed past bij de interieurstijl en het meubilair. Houd er hierbij rekening mee dat donkere kleuren de ruimte kleiner laten lijken terwijl lichte kleuren juist een gevoel van ruimte kunnen creëren. Hieronder geven we een overzicht van dingen waar u op kunt letten: 

 

  • De textuur: een laminaatvloer is verkrijgbaar in diverse texturen. Kies een textuur die u aanspreekt en die past bij de esthetiek van de ruimte. 

 

  • De dikte van de planken: Dikkere laminaatplanken zijn doorgaans beter bestand tegen slijtage. Ze kunnen ook helpen om geluid te dempen. 

 

  • Het kliksysteem: Controleer of het kliksysteem van de laminaatplanken eenvoudig te installeren is. Zeker wanneer u van plan bent om de laminaat vloer zelf te installeren. Een goed kliksysteem kan de installatie aanzienlijk vereenvoudigen. 

 

  • Bestand tegen vocht: Wilt u een laminaat vloer in een vochtige ruimte leggen? Denk bijvoorbeeld aan de keuken. Kies dan voor een laminaat vloer die vochtbestendig is. Deze laminaat vloeren hebben doorgaans een waterbestendige afwerking en zullen beter presteren in vochtige omstandigheden. 

 

  • Levensstijl en gezinssamenstelling: Als u kinderen of huisdieren heeft is het verstandig om te investeren in een laminaat vloer dat bestand is tegen krassen en slijtage. 

 

  • Milieubewust keuzes: Is milieuvriendelijkheid een belangrijke factor voor u? Ga dan op zoek naar een laminaat vloer die gemaakt is van duurzame materialen of die een milieucertificering heeft. 

LAAT onze specialisten uw laminaat vloer leggen.