Laminaat vloeren

Een uitgebreid assortiment laminaat vindt u bij Woonspecialist Brabant. Vloeren die bij elk interieur passen. Zoekt u een vloer die lang meegaat en tegen een stootje kan? Dan is laminaat wat voor u. Laminaat is niet alleen mooi om te zien en veel voordeliger dan een houten vloer, het is ook onderhoudsvriendelijker.

Laminaat of parket?

Het is niet altijd even gemakkelijk om een keuze te maken voor een vloer. We ervaren dat veel mensen twijfelen tussen een parket vloer of een laminaat vloer. Er zitten wel degelijk verschillenin. Zo heeft een parket vloer bijvoorbeeld een natuurlijke look en heeft een laminaat vloer minder onderhoud nodig.

Laminaat betekent eigenlijk meerdere lagen op elkaar. Een laminaatvloer heeft een harde bovenlaag waarop een (hout)dessin is geprint. Deze melaminelaag maakt de vloer slijtvast, makkelijk te onderhouden en duurzaam.

Weet u nog niet wat voor type vloer u wilt? Wij nemen de tijd en leggen u graag uit wat de verschillen zijn tussen laminaat en een houten vloer. Bij Woonspecialist Brabant gaan wij voor kwaliteit en verkopen wij laminaat vloeren vanaf €12,50 per m2.

Levering laminaat vloeren van topmerken

We leveren laminaat vloeren van de merken: Quick step, Meister en Douwes Dekker. Onze specialisten vertellen u er graag alles over. Kom gerust kijken bij ons in de grote showroom in Mierlo, zo’n 10 kilometer van Eindhoven. Woonspecialist Brabant zit gevestigd op Bijenkorf 8 B, Mierlo.

Voordelen laminaat

9

Past bij elk interieur

Een laminaat vloer bij elke inrichting: robuust, modern, landelijk of klassiek. Verder kunt u vloerverwarming ook goed combineren met een laminaat vloer. Nog een extra voordeel dus. Vraag onze specialisten voor advies en ga voor een perfect resultaat.

9

Is duurzaam en kindvriendelijk

De meeste laminaat vloeren bevatten een coating, die er voor zorgt dat de vloer niks aboserbeert. Een laminaat vloer gaat zeker 25 jaar mee. Ook zorgt de coating ervoor dat krassen niet snel ontstaan. Bovendien is een laminaat vloer eenvoudig te reinigeren met een papieren doek of (licht) vochtige dweil.

9

De beste kwaliteit tegen scherpe prijzen

Het laminaat zelf is niet alleen voordeliger, het leggen ook. Bij Woonspecialist Brabant bent u verzekerd van een perfect gelegde vloer tegen een zeer scherpe prijs. De collectie is zeer uitgebreid. Bent u op zoek naar een traditionele houtlook, we hebben prints die nauwelijks van echt zijn te onderscheiden. Of zoekt u een tegelmotief of een bepaalde kleur voor uw laminaatvloer? Kies één van de vele verschillende dessins en uiteenlopende kleuren.

LAAT onze specialisten uw laminaat vloer leggen.

Nieuwsbrief

Laat uw email adres achter en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en leuke acties!