VLOERKLEDEN

Kies voor sfeer! Met een vloerkleed kun je een ruimte snel meer warmte, persoonlijkheid en eenheid geven. Woonspecialist Brabant heeft voor elke smaak en elk budget het juiste vloerkleed. Kies voor strakke of juist kleurrijke exemplaren of wilt u liever een mooi effen vloerkleed of juist een retro design?

Waarom kiezen voor een vloerkleed van woonspecialist brabant?

9

Een vloerkleed brengt sfeer

Een vloerkleed voelt niet alleen heerlijk zacht aan, maar het is een eenvoudige manier om een ruimte te transformeren. Is de hal kaal en onpersoonlijk, met een runner breng je direct sfeer. Of ontbreekt het in uw woonkamer aan samenhang, met een mooi karpet brengt u eenheid en sfeer in een kamer.

9

Een vloerkleed is uitnodigend

Om uw interieur af te maken, is een vloerkleed echt de kers op de taart. Het geeft veel warmte aan een ruimte en voorkomt bovendien koude voeten in de winter. We hebben alle bekende merken op het gebied van vloerkleden bij ons in de grote showroom in Mierlo, zo’n 10 km van Eindhoven. Zo bent u verzekerd van een heerlijk zacht vloerkleed van de beste kwaliteit. Kies één van de vele verschillende dessins en uiteenlopende kleuren. Onze specialisten vertellen u er graag alles over.

9

uitgebreid assortiment Topkwaliteit vloerkleden tegen scherpe prijzen

De collectie vloerkleden is zeer uitgebreid. U vindt altijd het exemplaar dat bij u past, niet alleen qua stijl, maar ook qua budget. Bij de vloerkleden van Desso, Parade & Bonaparte is het mogelijk om van elke soort tapijt een vloerkleed te laten maken in elke gewenste maat.

Laat ons u adviseren voor een passend vloerkleed.