Een visgraat pvc vloer laten leggen in Brabant

Wilt u een visgraat pvc vloer laten leggen in uw woning in Eindhoven, Geldrop of elders in Brabant? Dan doet u met een gerust hart een beroep op de expertise van Woonspecialist Brabant, gevestigd in Mierlo. Wij zijn namelijk een vloerenspecialist die zowel een ruime collectie aan vloeren aanbiedt, als zich ontfermt over de professionele installatie en montage hiervan. Wij leveren u dus te allen tijde een totaaloplossing, vanzelfsprekend volledig afgestemd op al uw interieurwensen. Aan welke eigenschappen voldoet uw droomvloer? Laat het ons weten, dan gaan wij voor u aan de slag!

Dé vloerenspecialist in Brabant

Advies, levering en plaatsing

Uitgebreide collectie vloeren

Een visgraat pvc vloer laten leggen in uw woning in Eindhoven, Geldrop of elders in regio Brabant

9

Kiest u voor een visgraat pvc vloer in uw woning in Eindhoven, Geldrop of elders in Brabant? Dan gaat u voor een kwalitatief hoogstaande vloer met een prachtig, uniek patroon dat doet denken aan de graat van een vis. Dit uiterlijk wordt gecreëerd door de bijzondere manier van plankenleggen, waarbij de ene plank loodrecht op de andere plank wordt geplaatst. Vloeren met een visgraat design zijn erg populair en dat is niet geheel zonder reden! De vloeren voorzien ieder interieur van een luxe, warm en sfeervol uiterlijk en zetten nét dat laatste puntje op de ‘i’. Bovendien is de visgraat pvc vloer die u laat installeren in uw woning in Eindhoven, Geldrop of elders in Brabant, uitermate onderhoudsvriendelijk. Binnen enkele ogenblikken is uw vloer weer brandschoon en kunt u hier zich veilig en hygiënisch overheen bewegen. Kortom: een visgraat pvc vloer is de perfecte combinatie van stijlvol design en praktisch ontwerp en de ideale vloer in uw woning in Eindhoven, Geldrop of elders in regio Brabant.

Een ruime collectie aan kwaliteitsvloeren

9

Naast pvc-vloeren met een visgraatdesign, kunt u bij ons ook onder meer terecht voor:

  • Laminaatvloeren
  • Parketvloeren
  • Vinylvloeren
  • Tapijtvloeren
  • Ondervloeren

U vindt ook prachtige, warme vloerkleden en plinten voor een strakke afwerking van uw vloer in ons assortiment.

Vind de vloer die aan al uw interieurwensen voldoet

Wanneer u bijvoorbeeld een visgraat pvc vloer, parketvloer of vinyvloer wilt aanschaffen voor uw woning in Eindhoven, Geldrop of elders in de regio, staat Woonspecialist Brabant in Mierlo voor u klaar. Heeft u vragen of wilt u direct informeren naar de mogelijkheden en de tarieven? Dan bereikt u ons via 040-209 4056 of het contactformulier. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom.

Laat de specialisten van woonspecialist brabant uw trap bekleden.